mandazplace

Blogga.. Blogga.. Blogga...

Kategori: Allmänt

Oj oj oj..!!  Hur hinner jag med allting!! jag ska gå i skolan hålla koll på alla tider vart jag ska vara efter skolan osv. och jag ska blogga och sova och vakna osv. Men jag får det att gå ihop med ett leende på läpparna, nu när jag har varit här ett tag så vet jag till 100% att jag kommer att trivas här som fisken trivs i vattnet! Jaa vad har jag gjort denna vecka.. Det har ju bara gått två dagar men här hinner man med mycket! Jag har dansat Zumba, varit med djuren, skrattat varje dag jätte mycket! och gått i skolan såklart men det gör jag ju jämt efter som jag är här dygnet runt. Idag så har vi haft hus möte och det gick toppen vi kom överens om bra saker och vi har kommit varandra närmare vi som bor här i Synvillan! I morgon är det en vanlig skoldag om jag inte har missat någonting efter som allting ändras hela tiden! Men dom har sagt att efter denna vecka så ska man följa schemat som finns på internet men jag måste skriva ut det när jag kommer hem för här finns det typ ingen skrivare som är inkopplad och fungerar! På torsdag så kommer min älskade Mormor och Morfar hit och ska hämta mig på fredag men dom kommer hit på torsdag för att se lite här på skolan vad det finns för djur och byggnader. Sen så ska vi åka omkring lite i omgivningen och visa runt dom lite och äta middag tillsammans. Sen så på fredag så åker jag HEM!! Och sen så ska jag åka tillbaka på söndag kväll med Jesse :) Nej nu ska jag sova God natt sov så gott så hörs vi i morgon hoppas jag! Pöss<3

En dag kvar till helgen

Kategori: Allmänt

Ja nu har det gått ännu en lite kylig och blåsig dag. Imorgon då är det fredag och dax för hemgång, jag vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen beror väl lite på hur Ingela mår och så, men man har ju alltid trevligt när jag är där. Idag så har vi inte gjort nå speciellt vi har haft lite lektioner och vårat schema är fel, fel och fel... rummen är fel, fel och fel men det löser sig snart :) Nu så har jag duschat så nu är jag ren och fräsch, skönt! I morgon så kommer Ingla och Olle och hämtar vi ska till Kramfors och titta om dom har min älsklings kaffedrink där. Saknar den, när jag kommer hem så måste jag köpa med mig lite upp hit så jag har ett förråd!! HAHA!

Jag har inte så mycet att säga FÖRUTOM att på måndag så ska vi börja med ZUMBA, jag Längtar SÅÅÅÅ!!!! Äntligen får man dansa!!! Jag saknar dansen så!!
 
Nej nu ska jag klä på mig o kolla på film eller nå med Petra. Hörs i morgon eller på måndag kanske ;)

Jullis a la bullis♥

Kategori: Allmänt

 
Att få ett litet gudbarn är
en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.
 
Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.
 
Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man fått till upgift
 att se till barnets väl.
 
Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.
 
 
 
 

Jag älskar dig så!

Mitt somarlov i bilder

Kategori: Allmänt

Varför sitta vid en när man har två!?

Kategori: Allmänt

Nu är det onsdag och vecka är snart slut.. Igen! Gud vad tiden går. Men idag så har det väl inte hänt något speciellt jag har hämtat ut en ny dator så nu har man två!
 
I morse så var vi i stallet och mockade hästskit som jag skrev igår, vi hade en blå overall och gummistövlar men det var mysigt att hålla på med hästarna fast än dom är rätt stor o läskig när man inte känner dom så bra!
 
I måndags så fick vi våra scheman, det var rätt okej scheman om du frågar mig!
 
Sen så fick vi även ett annat schema där det står vart vi ska vara och vilka djur vi ska ta hand om på onsdagsförmiddagarna och vad vi ska göra på torsdagarna fast det var tydligen samma..
 
Jaa, vid halv fem så sitter jag här ensam för då ska Terese och Petra med Patricia och tävlingssegla, men jag ska med nästa onsdag! Får se vad jag hittar på för skoj att göra kanske bara ligger inne på rummet och latar mig eller så ska jag leta upp Bella! Om en timme så är det middag, kommer ej ihåg vad det var lasange tror jag att det var! Till lunch fick vi lax och potatis, det var rätt gott faktiskt.
 
Senare ikväll kanske jag ska ta mig tiden att lägga upp lite bilder på mitt sommarlov som jag har knäppt med min nya kamera som jag fick av mamma och Patrik när jag fyllde, för nu har jag fått in bilderna på datan så nu kan man börja titta igenom allting. Det är ju då inte bara en bild om man säger så!!
 
Nej nu ska jag följa med Petra ner till djuren och kolla till dom så det är okej så får vi se om det kommer nå mera inlägg lite senare.
Jag har inge motagning här på skolan så jag kan inte svara eller svara på sms så om ni vill nå så får ni skriva här eller någonting.
Just det jag!!! Jag funderade på att åka hem fredagen den sista augusti och vara hemma den helgen men jag har skickat sms till mamma, Linda och mormor men dom har inte blivigt iväg skickade så jag skriver här istället så får jag hoppas att ni ser det annars så kommer dom på fredag för då åker jag härifrån!
 Nu ska jag med Petra innan middagen serveras kl. 16:00 och innan hon åker!
Shipewipp på er så syns vi sen!

It´s raining Men...

Kategori: Allmänt

Som sagt så rengnar det idag, har varit muligt och blåsigt hela dagen. Idag så började vi med att äta frukost, kl. 08:40 så började vi skoldagen med att mata o städa hos djuren som vi gör varje morgon, jag tordes lyfta upp Turid, våran vattensköldpadda, hon bits men det gick bra. jag har även myst lite med Annica, våran fågelspindel, sen så som varje dag så håller man på med ormarna och skäggagamen Groovy.
 
Idag så kom djuren från Junseledjurpark tillbaka och det betyder att Oskar och Matilda, våra minigrisar, kom tillbaka till skolan. Dom är så söööt!! Det kom lite mer fåglar, duvor, sen så när jag tittade hos marsvinen när dom hade kommit så var det en lite bäbys, en virvel, så söt den va. Det hade inte bara kommit en marsvinsunge utan djungelrutspyton bäbisar men vet inte riktigt om det är en eller två, Irene sa att det skulle vara två men man ser bara en i terariumet.
 
Nu sitter jag här i Petras säng och bloggar, tv:n är på vi "kollar" på Ensam hemma 4.
Imorgon kl. 08:40 så ska jag och Anton vara i stallet och mocka hästskit, det ska bli kul att se hur det går..! Sen så fortsätter skoldagen som vanligt. Jag vet inte vad vi kommer göra i morgon efter skolan, Petra och Terese kommer att överge mig vid 5 för då ska dom tävlingssegla med Patricia, fast det ska jag göra sen med fast nästa onsdag.
 
Har inte knäppt nå bilder ska försöka göra det nån gång då jag har tid eftersom djurhuset blir larmat och låst vid fyra och då är det middag..
Nu får ni ha en bra fortsatt kväll så hörs vi i morgon, får se om jag har överlevt stallvisiten.

Andra veckan här på skolan

Kategori: Allmänt

Nu är det måndag och det är första dagen på skolan som vi har fått börja arbeta med djuren. Idag så har vi skött om smådjuren nere på nedergården, jag fick vara i reptilrummet!! JIPPEY!!!!!!! Men vi har även STÄDAT ute i hundgårdarna, det var då inte bara ett grässtrå i varje bur.
 
Förra veckan så hade vi teambuildingar osv så vi skulle lära känna varandra bättre innan vi börjar skolan på riktigt så vi inte skulle sitta här forever alone!

Nu så står jag här vid fönstret (enda stället med bra internet!) med Terese och Petra, vi tittar på film och äter upp allt i vårat älskade lilla kylskåp!
I morgon så börjar allvaret. Då börjar lektionerna, vi ska vara nere på Nedergården o pyssla med djuren! :D
 
Ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag försöka mig på internetet igen och blogga lite mer med bilder om jag får nå bra att knäppa på! :)