mandazplace

snö

Kategori:

snö snö snö snö snö snö snö!!!!


27 November

Kategori: Allmänt

Min dag!
Idag har det varit lite variationer på aktivitetter för min del. På morgonen var det en vanlig lektion nere i Nedergård med djuren men lektionen efter det så började jag och Irene att ha mitt utvecklingssamtal men vi han inte bli klar för  Glenn kom och sa att det var en grupp människor som sa att de skulle få en guidening kvart i och det hade Irene glömt lite fint sådär så klockan 5 i så gick jag iväg och guideade dem runt i rummen och berättade om djuren vi har här på skolan och tog fram och visa så dem fick hålla eller klappa lite som de ville själva..! När vi nästan var klar så kom Irene ner och kolla hur det gick och hon som hade haft kontakt med Irene och fixat ihop denna gruppen sa att hon hade varit här på skolan förr på flera guider med olika elever varje gång och hon sa att denna hade varit den bästa hon någonsin varit på av alla gånger hon varit här och hon hade tydligen varit här ett antal gånger! Så jag blev jätte glad över att dem tyckte att det var så bra och trevligt att jag ville guidea dem runt bland våra djur och visa upp dem. Så Irene sa att hon va stolt! Så vi ska avsluta utvecklingssamtalet på torsdag tror jag, får se när vi har tid, vi var nästan klar satt..

I söndags så kom den första kycklingen som vi har väntat på. Nu har vi 15 stycken som har kläckts och det kommer nog bli 18 stycken tror Ingela, så vi får hoppas på det för dem är så söta!! Vi har några som är svarta andra som är gyllenbruna och andra som är gul med bruna mönster på rygg och huvud!
Här har vi en blid på en av våra kycklingar!
 
Nu sitter jag hos Saris min och lyssnar på musik tror att vi ska kolla på film snart.. allafall om man frågar Julia för hon har haft on i ryggen den senaste veckan och igår gav jag henne massage och hon har redan mindre ont i ryggen så hon ville ha mera massage ikväll, så vi får väl se hur det blir!

Men nu ska jag vara social med Sara igen så hörs vi sen, det är ju snart jullov osv så jag kommer ju snart hem igen!! :D

Håltimme

Kategori: Allmänt

Jaaa... Jag och Anton sitter på rummet och kollar på datorerna.. Jag skulle gå ut till toan när jag hörde att det var någon i köket så jag gick till köket och där satt Lisa och Rasmus och de körde sanning eller konka och det var det roligaste jag har kollat på på länge!!!!! Lisa sa att Rasmus skulle göra kullebyttor igenom hela korridoren här på synvillan och joddla samtidigt! Men det fanns ett problem.... Han kan inte göra kullebyttor. Men han gjorde sig redo för att göra sina kullebyttor och vad säger man... Ett gott skratt förlänger livet!!
 

Min dag

Kategori: Allmänt

Ett litet snabbt inlägg innan jag ska gå och dejta kudden!
Idag har det varit invigning på skolan så det har varit fullt upp... Jag har varit guide hela dagen och visat en massa folk runt här på skolan och berättat vad vi gör här och boende osv. Klockan 14:00 hade vi ett prov på veterinär som vi skulle skriva och såklart så kom jag en kvart försent tack vare guideningen men det gick bra ändå, hon förstod varför jag var sen! Jag har precis duschat för vi har haft Zumba idag. nu ska jag bara torka håret lite och borsta tänderna sen så ska jag lägga mig och kolla på film och sova så jag orkar med morgondagen, jag ska ha utvecklingssamtal... ÅÅH så kuul.... humm..?! Jaha, godnatt då så hörs vi en annan dag!

Bio

Kategori:Bilden säger allt!

14 NOVEMBER

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit rätt så långsam.. Vi har bara haft 2 lektioner idag, den första och den sista, ta hand om djuren och idrott! Men nu har jag duschat och gjort mig iordning för en tripp till bion med lite friends. Vi ska på sista Twilight!!! Happy!!!!!!!!!!! Den börjar 21:00 men vi ska 19:00 så vi hinner äta på McDonal´s innan. Helgen gick jätte bra.. Lite långtråkigt för det finns inte så mycket att göra, men men vi överlevde i allafall bra det! På lördag så ska vi ha vårat första möte med Lucia, ska bli spännande! Jag undrar hur det går med röstningen.. man skulle vilja veta hur man ligger till, spännande spännande!!
 
Hare gött så hörs vi sen! Puss<3

TV

Kategori: Allmänt

Filmstjärnan

Kategori: Allmänt

För cirka 5 minuter sen så åkte SVT härifrån! Dem har varit här och intervjuat mig och Petra! Ikväll klockan 18:10 och 19:55 så sänds det på MittNytt om ni vill titta :D

LUCIA

Kategori: Allmänt

Nu är Luciakandidaterna ute i tidningen! Om ni skulle vara snälla och vilje rösta på mig så kan ni gå in här . Det kostar 10kr att rösta via sms och pengarna går till en canserfond :) Rösta Rösta!! :D

Du och Jag

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag och betyder att det är helg! Men denna helg är inte som alla andra.... Jag och Petra har ingen ledig helg. Vi ska jobba, Vi har jour. Vi ska vara här på skolan aldelles ensam hela helgen men vi kommer ha det skoj i allafall... Men det finns en väldigt negativ sak och det är att man får inte hålla på med pälsdjuren! Det är inte säkert men dem kan ha fått ringorm, men vi har inte fått nå svar på proverna! Hoppas inte för det vore tråkigt om dem var sjuk och vi inte fick hålla på med dem och det skulle bli ett problem för det ingår i ett arbete vi håller på med att vi ska tämja ett djur, någon utav gnagarna. Så det blir lite svårt att hålla på med det men men inget man kan göra åt!

Jag kom precis ifrån djurrummet, va och gosade lite med min älskade Groovy (skäggagam).
Du och Jag Groovy. Du och Jag <3

Söndag

Kategori:

I morgon är det måndag och en väldigt spännande dag! Jag ska till kramfors och fota mig till tidningen för jag har blivigt luciakandidat så snart så får ni rösta på mig så jag blir Lucia i kramfors! :D