mandazplace

UTAN DINA ANDETAG

Kategori: Allmänt



Ja, idag så körde pappa mig till skolan. Det e skönt de, man får längre sovmorgon!
det gick som vanligt i skolan, Bra..!

Jag slutade och ringde till mamma, hon sa att hon skulle hämta mig så jag gick till busshållsplatse  och väntade, ja, då ser man lilla faster Emma som sitter i sin lilla värld och drömmer sig bort medans hon är konsentrerad på att köra.
HAHAHAH.. så jag ringde henne och frågade om hon var blind idag, så då så frågade hon om det var jag som stod på busshållsplatsen?! Jawp! svarade jag. så ja man kan ju inte se allt. Men bara det att jag har pratat med henne tidigare så åkte hon förbi helt random. Så det var lite kul tyckte ju jag då da. Men jaja det är inget man kan göra åt man Älskar henne ändå!


Sen så ringde Matilda mig hon frågade vart jag var, ja jag är på väg till affären med mamma, så Matilda åkte hem till mig medans vi handlade så hon stod där utanför mig när vi kom hem. Vi har kollat på film + TV, ätit och skrattat såklart..! Ja nu så sitter jag här mamma och Patrik är ute och går ;D

ska väl lägga men sen någon gång, de e skola (gympa), bild och träning i morgon så man måste ha lite energi tills den långa dagen i morgon..!

Nu så hoppas jag + Faster Emma att det ska bli VARMARE!! och att solen skiner och att det inte blåser såjätte mycket så man kan börja fota lite.. Det som är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROLIIIIIIGTT..!!!! Ja, det är bara att hålla tummarna.. (Y)(Y)(Y)

Ja det var väl kanske allt , vet inte jaja men vi ses hare GÖTT :D:D