mandazplace

Är i Högakusten! =D

Kategori: Allmänt



Vi har varit och ätit på Gårdsbutiken Gott Gott =)
Sen så har vi provat nya bilen i branta backar, åkt upp på Ringkallen ett stort berg fast man såg inte så mycket för det var dimmigt så man såg inte så långt ner.
När vi kom hem så satt vi i solen och njöt bara, jag hoppade hopprep med Felicia ett tag till Olle sa att jag skulle komma o sätta mig i traktorn och sen så lärde han mig hur man kör traktor det var faktiskt änkelt inte så svårt alls faktist så det var roligt nu så sitter jag här i morgonrock för jag och Felicia har badat i deras nya badkar (bubbelbadkar) det var skönt.! Vi har nyss ätit grillat och potatisgratäng så nu är jag mätt..!! vi ska väl kolla på tv och mysa lite i soffan för i morgon bitti på förmiddagen så åker vi hem så vi hinner med brottningen kl 6 i morgon kväll. Ha det bra HejHej..!! =3

Frisören

Kategori: Allmänt


Idag så har jag varit i skolan och haft det som vanligt, skrattat och jobbat.
sen så när jag slutade ( 15:15 ) så stod Linda utanför skolan och väntade på mig för hon skulle köra mig till frissan i valbo. det blev bra ändrade benan lite och klippte topparna. Vet inte vad som händer i kväll det blir väl kolla på tv, datan eller nå liknande =)
 om ni vill någonting så är det bara och säga till KramKram..!

Vad händer i helgen då?

Kategori: Allmänt



Idag så ska jag och Gabbi till gasklockorna på fy (Forever Young) med Brynjan, vad 5-6 tiden kommer hem vid 1 tiden när det slutar.


I morgon så kan kanske vi ska till Bk (Betlehemskyrkan) och umgås lite men kompisar :D

På lördag så ska jag till Stockholm med mamma o Patrik på dop, min tremänning ska döpas, kommer hem mot kvälls tiden eftermiddagen.

Söndag så ska jag och Matilda vara barnbadvakt på Felicia o Ellas badkalas kl.12:00. skojj skojj vecka.. :D

Hare bra så ses vi sen puss o kram :D

Jag läntar..

Kategori: Allmänt



tills på lördag då är det uppvisning, nervös men längtar ändå..!
Gabbi ska med och kolla, det är lördag kl.13:15 på esteraden om ni kolla..!

Läger =D

Kategori: Allmänt


Nu så har jag varit hemma ett tag, åkte i torsdags kl.6 och kom hem idag, vi var i smörnäs vi har gkort masser av sköjj.. bastat ,paddlat, lekt lekar =) ska sova hos Gabbi i natt... hare bra...