mandazplace

Ludde hälsar!

Kategori:

2 år

Kategori: Allmänt

Idag är det 2 år sen du lämande oss här på jorden och tog din väg mot himmlen! Jag hoppas att du har det bra där du är! Vi saknar dig här nere på jorden Alex, men vi ses snart igen!

Ensam

Kategori: Allmänt

Jaa nu när man kom in på rummet möttes man av en chock.. Halva rummet var tomt. Det visar sig att Petra har flyttat och nu sitter man här själv och är lite halvt ledsen över det.. Det är tråkigt att hon flyttade men jag kan inte tvinga henne att bo kvar om hon inte vill, det är hennes val. Men som sagt det är jätte tråkigt att hon inte ville bo kvar med mig för jag trivdes jätte bra och tyckte det var väldigt trevligt att bo med Petra.
 
Nu ska jag försöka sova och smälta det hära så ska jag ta dagarna som dom kommer.. I morgon är det en ny dag med nya tag! Godnatt!

Fy Fy Fy...

Kategori: Allmänt

Nej nu får jag sluta.. Jag måste blogga!!
Ja, i fredags så kom Ingela och hämtade mig och Oskar här på skolan klockan 11. Vi åkte direkt hem, bytte om och åkte ut på passet. Men det blev inge.. Såg inte ett ända djur förutom hunden och lite olika fåglar som seglade över oss på passet.
Lördag-  Jag tog sovmorgon och sov medans Ingela och Olle klev upp vid fem på morgonen för att åka ut på passet. När jag vakande så var dom hemma och hade avslutat för dagen. Jag åt frukost medans dom tog sig lite lunch. Resten av dagen så låg jag och halv sov med Sally i Ingela och Olles säng till strax efter 4 sen så va det promenad i skogen med Sally, hon blev så trött satt hon somnade i soffan direkt när vi hade satt oss i soffan för att äta middag framför tv:n.
Söndag- Vaknade, åt frukost, åkte och handlade, på eftermiddagen så åkte vi ut i skogen och plockade svamp och rastade hunden.. Och som i lördags så somnade hon i soffan när vi skulle äta. Vi tittade på X-factor, det verkade rätt OK att titta på faktiskt. Efter tv tittandet så hoppade jag in i duschen, efter att jag hade sett klart programmet som va efter  X-factor så gick jag och la mig och sov som en stock hela natten tills mitt alarm på mobilen ringde strax innan 8 imose. Jag gick upp och klädde på mig, åt frukost med Ingela och Olle, sen så slappade jag innan Oskar kom till oss strax innan 9. Då packade vi in oss i bilen och började röra oss mot skolan.
Idag så hade vi först mentor möte sen haade vi svenska i samma rum. Lunchen var rätt så god, efter lunschen så hade vi lite fysik utan lärare men det gick ju ändå! Efter fysiken så hade vi hål medans dom andra som inte läser naturvetenskapliga fördjupningen hade matte så då gick vi ner till Nedergård (djurhuset) och gullade  lite med kaninungarna som har börjat skutta omkring i buren nu, dom är så söt!! Vi satte på våra minigrisar Oskar och Matilda sina selar och tog ut dom i korridoren och gick lite fram och tillbaka och gjorde lite trix som sitt, snurra och hopp. Dom är så duktiga!!! Efter lite egentid så hade vi entreprenörskap till strax innan 4. Vi åt middag klockan 4 som alltid. Under middagen så kom vi fram till att vi skulle sjunga singstar inne på vårat rum för Sara hade det med sig!! DET VA SÅ KUL, och vi sjöng så FIIIINT!!  Efter lite sång så gick vi upp till Vickan och dom och hadae lite skojj där. sen strax efter 9 så gick vi tillbaka till rummet och nu tittar vi på film och ska sova! Godnatt och ha en trevlig morgon dag så hörs vi!! :D

Some say love

Kategori: Allmänt

Idag är det tisdag och kvällen är snart slut igen! tiden här på Nordvik bara rinner iväg..!
 
Jaa.. Sådär långt kom jag igår på mitt bloggskrivande innan jag fick damp för det är nå fel på skolans datorer så är det bara!!
Jaa som sagt igår så gick vi i  skolan som vanligt.. Klockan halv åtta så va det Zumba o efter ett pass på 40 minuter så gick vi till gymmet och va där en stund, så uppfriskande med  lite träning!! Sen så gick jag och duscha och sov!
 
Och idag så är det ju då onsdag och jag skulle vara i ladugården idag men vi åkte bara runt och räknade djuren det var ju inte så intressant, men jaja ska det göras så ska det! Klockan kvart i tio så var det skolfoto. Det var nog den roligaste skolfotot jag varit på. Det var inte så ordentligt och sånt utan på det personliga fotot så fick vi göra vad vi ville hoppa, posa osv. Sen så fick vi göra kompisfoton med, jag Petra Lotus, Daniella, Towe och Anton gjorde en pyramid.
Nu så har vi ingentinng ända till kvart i 3 då har vi Djurens biologi med Glenn. Sen så slutar vi och har middag klockan 4 efter middagen ska  jag och Petra bara lata oss inne på rummet och sova tidigt för det har blivigt lite sent dom 2 sista dagarna för då har vi tränat osv, men nu så blir det läggdags klockan sju!!
 
Vad händer i helgen? Ingela fyller år, jag ska försöka vara med Micka och jag vet inte om det blir någon jakt, vi får se!
 
Ha en bra eftermiddag och kväll så syns vi i morgon om datan vill som jag vill! :)

Sing a song

Kategori: Allmänt

Okej, it´s Monday and it´s almost bedtime! okej nej jag skoja som sagt så är det måndag och i helgen så var jag hemma i Gävle det var både mysigt och roligt att träffa lite folk där hemma familjen och lite vänner. Min mormor och morfar kom upp i torsdags och sov hos Ingela och Olle , även jag, vi åkte runt lite på kvällen, åt på Björnstugan och hade den mysigt och det slutade med att jag sov med mormor och morfar i Norlanders hus, så morfar körde mig till skolan på fredagen och sen kom dom och hämtade mig när jag slutade kl. 11:05 det regnade hela vägen hem så det var lite trist att åka i fyra timmar i spöregn men vi kom hem! Jag kom hem vid tre tiden till mamma kl. 18:00 så kom Maria, Niclas, Adam och Elin förbi för vi hade bjudit dom på kräftskiva. Det var länge sen man åt kräftor men det var gott och det var en jätte trevlig och mysig kväll med min älskade mamma!
lördagen så kom Linda, pappa och Rasmus och hämtade mig, vi åkte till Valbo och köpte presenter till våran underbara och söta grannflicka Wilda som fylle hela 1 år, tänk vad tiden går. På vägen hem så stannade vi på Gävlebro och åt lunch, mums mums. Efter kalaset så var vi ute på lite jakt typ hela kvällen, vi va även nere på stan och kollade lite efter som det var upplysningsnatten. Det är så fint när det är mörkt och dom har ställt upp marschaller efter ån.
Och sen så har vi ju då söndag, klockan halv ett så gick jag på bio med min älskade vän Madde, min pappa, Linda, Felicia och Rasmus, vi såg Modig den va både bra och rolig i vissa stunder, en bra barnfilm! Efter att vi hade skjutsat hem Madde så åkte vi hem. När vi hade packat in oss så ringde Jesse och sa att han var påväg så han kom och jag packade in alla mina saker i hans bil och vi började våran resa. Men sen så ringde Linda och sa att jag hade min röda väska kvar i hallen hemma och den hade jag det viktigaste i som tillexempel mina piller laddaren till mobilen osv. Så Linda sa att hon skulle komma ända upp hit med min väska till mig. Linda är den bästa låtsasmamma man kan ha älskar dig! Hon körde mig även till skolan imorse.
Idag så gick jag i skolan som vanligt, efter middagen så gick vi in i aulan för det var folk som spelade musik där så vi kollade vad dom pysslade med, dom höll på med att samla musik till en kareokekväll så vi stannade o dansade lite med dom och sen när kareoken skulle börja så kom ingen så vi stanna och sjöng en stund med dom. Sen gick vi med Lotus och kollade lite inne på Nya.
Nu sitter jag här med Petra och tittar på 17 again och har lite kvällsfika.
Godnatt så hörs vi i morgon hoppas jag!