mandazplace

Snabb snabb

Kategori: Allmänt

Nu så har jag slutat, har precis ätit lunch det var torsk o potatis men fisken smaka inte så mycket.. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen... Ikväll så ska jag nog kolla på film med Sara :)

Gud vad jag saknar sommaren, värmen och solen.. så man slipper alla dessa snöhögar som är överallt och i vägen..

En bild från i somras som min älskade Matilda har knäppt! Kolla hennes blogg!! wwwcieloeterra.blogg.se

Upp och ner måndag

Kategori:

Idag så har jag inte gjort så mycket.. Gått i skolan och kollat på en film med Sara och haft lite fikamys! Imorgon är det vanlig skoldag med läxförhör och gym som gäller! På onsdag så kanske det bara blir två lektioner för Anders (gympaläraren) har fått ryggskott och är hemma. Så vi kanske slutar vid lunch. Torsdag vanlig skoldag och gym på kvällen sen så har vi fredag och det är en vanlig kort dag och Anton ska följa med mig hem! Vi ska kolla lite på vårt blivande företag och bara umgås lite med djuren osv!
Hoppas ni får en bra vecka för det ska jag ha!! :D


Upp och ner måndag!

Allt är kaos!

Kategori: Allmänt

Nu börjar allt gå över styr här uppe i norr!!! Våran biologilärare har gått in i väggen, ena veterinären ligger inlagd på sjukhuset för operation i mjälte o tjocktarmen o sen så shemat.. Shemat går ju inte ens att tala om utan att bli irriterad.. Det är fem minuters raster överallt som det inte ens är möjligt att man hinner gå från ena sidan av skolan o byta böcker och sen gå till den andra sidan av skolan på fem minuter det går inte ihop och sen så har våran nya rektor som började igår kommit på en sån ytterst brillijant ide så jag nästan trillar omkull... VI SKA SLUTA KLOCKAN 7 PÅ MÅNDAGAR?!?!?!?!??!? Det är galet!!! Så nu är alla naturvetar ettor inte på de bästa humöret o rektorn ligger inte så högt upp på poppislistan längre.. Så nu sitter jag och Sara o räknar ut hur långa raster vi har o hur mycket lektions timmar vi har o sen ska vi maila skolverket o kolla vad de säger om detta.. Nej usch!

Nu har jag skrivigt av mig lite så nu vet ni vilket humör vi är på idag här på skolan.. 
 

Bästa du!

Kategori:

Jag har en faster och det är den bästa man kan ha! Jag har alltid roligt när jag är med dig fast än vi bara är hemma och har det mysigt! Du är bäst och älskar dig med hela mitt hjärta! <3En bild som Emma har knäppt! Hon är JÄTTE duktig! För att se flera bilder och kanske vill bli fotad eller vet någon som vill så kan ni ta kontakt med henne på hennes blogg www.emmzien.blogg.se !!