mandazplace

Körkort..? JA... eller NEJ...?

Kategori: Allmänt


(Gammal bild, Älskadet Faster Emma har fotat)

I går, Måndags; så skrev jag mitt körkortsprov till moppen men klarade jag det..?!?
SÅKLART jag KLARADE DET..!! Jag är så glad, så glad, SÅÅÅÅÅ GLAD... Äntligen är det klart..!

Nu sitter jag och kollar på tv i soffan hos mamma. Senare så har jag träning (disco) ska bli kul när man inte hade alla träningar förra veckan, det blir så långa dagar och veckor om man vet inte vad man ska ta vägen nästan för man saknar Dansen(L)

Ett år men det känns som igår!

Kategori: Allmänt

Idag är det ett år sen vår älskade Alexander blev påkörd, tänk vad tiden kan gå så fort, det känns som man var på begravningen igår men det är ett år sen man satt där i kyrkan och grät all vätska ur kroppen på bänken i kyrkan. Man minns dagen som om det vore igår.

Vila i frid Alex så syns vi sen!

School start...

Kategori: Allmänt


( bild på våra hundar, Tyson till vänster och Gabbi till höger. Tagen av älskade Matilda :*) puss<3 )
Jaa, skolan började ganska bra om man kollar på proven vi redan har haft så fick jag VG- på Spanskan och G+ på Matten och det är Bibbis förtjänst att jag fick G+ på Matten för det är hon som har hjälpt mig med hela kapitlet. Tack så himla mycket det var till stor hjälp.!

Det är ingen träning tisdag och torsdag denna vecka på det är fortsätnings grupper och dom har lov denna vecka så det är bara träning på söndag ,street.

På måndag så ska jag skriva mitt Slutprov på moppekörkortet. Jag hoppas jag klarar det, det har gått bra på alla andra prov så hoppas man klarar dettta med så man får börja använda moppen.

Nej nu ska jag tigga mat för nu börjar jag bli hungrig.!! Ha det bra puss<3